Offshore Industri

Kompetent team med stor erfaring inden for Offshore Wind

FiberMAN har leveret sikre og effektive netværksløsninger til offshore industrien siden 2005. Vi har den nødvendige know-how og kompetencerne til at levere stabile og effektive netværksløsninger, der sikrer optimal performance på OSS og ONS og ikke mindst herimellem. Vores team er opdateret om de nyeste offshore vind-teknologier i fiber og PDS – og derfor leverer vi den rigtige løsning hver gang.

Sikre netværksløsninger mellem offshore og onshore

Med mange års erfaring inden for offshore vind har vi forbedret og videreudviklet effektive netværksløsninger i ind- og udland. FiberMAN leverer alle former for offshore netværksløsninger – fra specifikke underopgaver til komplekse fiber- og PDS-løsninger. 

Effektiv dataoverførsel fra OSS til ONS

Vores løsninger er baseret på den nyeste teknologi, og er i stand til at forbinde data fra OSS til ONS effektivt. Det gør vi ved at etablere fiber- og/eller PDS-netværksløsninger. Det sikrer høj driftsikkerhed og hastighed. Ved at bruge systemet til at overvåge, samle og behandle data i realtid, kan I træffe bedre beslutninger og udføre fejlfinding fra land.

FiberMAN laver driftssikre og globale offshore løsninger

Vi har stor erfaring med installationer til offshore-industrien, og har bl.a. leveret velfungerende netværksløsninger i Danmark, Tyskland, Norge og England. Derudover har vi også arbejdet med OSS platforme på værfter i Belgien og Danmark. 

Skræddersyet netværksløsning til jeres specifikke behov og ønsker

FiberMAN er klar på at løse opgaven fra projektering, installation, dokumentation, opkobling af udstyr samt test. 

Netværksprojekter kan ofte eskalere, og udvikle sig til komplekse installationer med specifikke behov. I sådanne tilfælde kræves et specialiseret overblik, der sikrer en optimal løsning. FiberMAN vælger altid de komponenter og teknologier, der kan understøtte den mest optimale løsning til jeres behov og tanker.

FiberMAN sætter sikkerhed først - hver gang

FiberMAN er din sikkerhed for et effektivt samarbejde med et erfarent team. Vi er med fra idriftsættelse til færdiggørelse af projektet. Med mange års erfaring inden for offshore-netværksløsninger, garanterer vi sikre og pålidelige netværksløsninger, der altid udføres efter kundens specifikke behov – til aftalt tid og pris.

Få en FiberMAN serviceaftale - så er dit netværk sikret 24/7/365

Netværket er livsnerven i nutidens virksomhed – det ved vi hos FiberMAN. Derfor tilbyder FiberMAN aftale om døgnservice på netværksløsninger. Døgnservice inkluderer påbegyndt fejlfinding og reparation inden for 3 timer uanset tidspunkt på døgnet – alle årets dage.

Vi udfører blandt andet fejlsøgning og reparation af overgravet fiber, reparationer af fibernet, beskadiget fiber samt ødelagte fiberkabler.

FiberMAN er jeres kompetente samarbejdspartner, når der skal vælges og installeres netværksløsninger til offshore.