Regioner & Kommuner

Vi har siden 2005 arbejdet med lokalt netværk, fiber-netværk og FTTX-løsninger til regioner og kommuner i Danmark. Når vi udarbejder netværksløsninger til det offentlige, er it sikkerhed, effektivitet og driftssikkerhed i fokus.

FiberMAN hjælper med:

• FTTX løsninger til f.eks. sygehuse
• Infrastruktur til internt datacenter
• Etablering og udbygning af LAN fibernetværk
• Etablering og udbygning af MAN fibernetværk
• Fibernetværk til børnehaver, skoler, plejehjem, centralkøkkener etc.
• Netværksløsning og infrastruktur til f.eks. vandværker og elforsyninger

Fiber- eller PDS-løsning til Regioner og Kommuner?

Hos FiberMAN leveres netværk i høj kvalitet efter kundernes krav, ønsker og specifikationer til aftalt tid. Derfor udarbejdes både fiber- og kobberløsninger efter jeres projekt, krav og ønsker. 

Uanset om vi kalder det fibernet, optisk fibernet eller lysleder internet – så er vi din kompetente samarbejdspartner. Vi udfører multimode fiberløsninger med OM1, OM2, OM3, OM4 samt singlemode fibernet med OS1 og OS2. 

Hvis jeres løsning skal indeholde PDS, så arbejder vi med cat 5e, cat 6, cat 6A, cat 7 og cat 8. Alle vores løsninger skræddersys med de komponenter og teknologier, der er optimale til jeres netværksløsning. Med vores mange års erfaring og dygtige team finder vi den løsning, som vil skabe den mest optimale netværksløsning til jer.

Vi har stor erfaring med bl.a. FTTX løsninger til sygehusvæsenet udført med decentralt placerede switche, samt fibernet til børnehave, skoler og plejehjem i den offentlige og private sektor. Intet projekt er for stort, og I er meget velkomne til at tage kontakt til os her, for at få en snak om jeres ønsker.

Skal I have udvidet netværket?

FiberMAN tilbyder at udføre en række serviceydelser på en lang række kobbernet-typer også af ældre dato, f.eks. udvidelser til eksisterende netværk. Vi er altid klar til at tage en snak om jeres aktuelle projekt, og du er velkommen til at kontakte os her.

FiberMAN er din erfarne samarbejdspartner til netværk

FiberMANs team af kompetente medarbejdere har adskillige års specialiseret erfaring inden for montering af netværksløsninger. Vores medarbejdere sørger for altid at være opdateret med den nyeste viden inden for fiber- og kobbernet, og deltager jævnligt i relevante kurser og seminarer.

De helt rigtige materialer til en funktionel netværksløsning

Vi rådgiver kunden om materialevalg, og forestår også leverancen af kvalitetsmaterialer fra markedsførende leverandører ved etableringen af netværksløsninger til Regioner og Kommuner. I processen tages højde for den pågældende projektering, og dermed mængden af data, der ønskes transmitteret samt den fastlagte budgetramme.

Med en FiberMAN serviceaftale - er dit netværk sikret 24/7/365

I det offentlige er det særligt vigtigt, at netværket altid kører hurtigt. Derfor tilbyder vi en kundetilpasset serviceaftale. Den kan f.eks. indeholde døgnservice, der inkluderer påbegyndt fejlfinding og reparation inden for 3 timer uanset tidspunkt på døgnet – alle årets dage.

Vi er blandt andet eksperter i reparationer af fibernet, og har stor erfaring med reparation af fiberkabel samt reparation af graveskader. Vi udfører fejlsøgning på fiberkabel, reperation af kobberkabler, reparation af defekt fiber samt fejlretning heraf.

FiberMAN er din erfarne sparringspartner, og vi finder sammen med jer den helt rigtige løsning. Vi er gerne med fra projekteringsstadiet, installation af netværket og udførelse af færdig anlægsdokumentation.