Tunnel & Vejanlæg

Siden 2005 har FiberMAN udført effektive og sikre infrastruktur- og netværksløsninger til tunnel- og vejanlæg i Norden. Vores specialuddannede team finder sammen med jer den bedste løsning, tager udgangspunkt i jeres krav og ønsker samt internationale standarder og lovgivning.  

FiberMAN etablerer en sikker og effektiv netværksløsning, der skaber den bedste infrastruktur til tunnel og vejanlæg.  

FiberMAN hjælper med:

• Netværksinfrastruktur til SRO anlæg
• Netværksinfrastruktur til nødnet anlæg
• Installation af stamnett fiberløsninger 
• Installation af subnett fiberløsninger  

Funktionelle netværksløsninger til tunnel- og vejanlæg

Vi sørger for optimal sikkerhed og performance, når vi udvikler skræddersyede netværk- og infrastrukturløsninger til tunnel- og vejanlæg. Vores kompetente team har den nødvendige erfaring og know-how til at udvælge de bedste komponenter, der opfylder jeres specifikke krav og behov til løsningen

Optisk Fiberløsning til tunnel- og vejanlæg

Med fiber sikres en optimal netværksløsning til tunnel- og vejanlæg. Her transmitteres data med høj hastighed. Løsningen sikre høj driftssikkerhed, der er utrolig vigtig ved overvågning i tunnel- og vejanlæg.

FiberMAN er også klar med kundespecifikke stam- og subnett- fiberløsninger, når vi skræddersyer infrastruktur- og netværksløsninger.

 

FiberMAN klarer netværksinfrastruktur til SRO anlæg

Vi har stor erfaring med etablering af infrastruktur og netværk til SRO-anlæg. Med fiber som backbone i SRO-anlægget bliver styring, regulering og overvågning af tunnel – og vejanlægget optimeret og automatiseret.

Etablering af nødnet/nødtelefonanlæg

FiberMAN er klar, når der skal etableres netværk til nødnet og nødtelefonanlæg i tunneler og vejanlæg. Vores løsninger er driftssikre, og det højner sikkerheden, hvis uheldet er ude og en nødtelefon skal bruges.

FiberMAN er jeres samarbejdspartner til netværk og infrastruktur

Vi har kompetencerne til at være med gennem hele projektet fra projektering, installation, test og vi klarer også den færdige anlægsdokumentation.

Vælg FiberMAN, hvis du vil have en kompetent og erfarende sparringspartner, der løfter ansvar og opgaven til UG – Hos FiberMAN sætter vi sikkerhed højest.

FiberMAN Serviceaftale sikre din netværksløsning 24/7/365

Vi er din samarbejdspartner, når der skal etableres netværk. Derfor er det også naturligt, at vi er klar, når kablerne skal vedligeholdes og serviceres. Hvis uheldet er ude, kan en serviceaftale med FiberMAN sikre hurtig udbedring.

Vi fejlfinder, lokaliserer og udbedrer fejl samt skader effektivt – 24 timer i døgnet alle årets dage. Vores dygtige fiber-team rykker hurtigt ud til overgravet fiber, beskadiget fiber samt ødelagte fiberkabler, så nedetiden kan holdes på et minimum.

Kontakt os for at høre mere om FiberMAN Serviceaftale.