fbpx

Cases

FiberMAN har etableret driftssikre og succesfulde netværksløsninger i hele verden

Sikre netværksløsninger til Regioner og Kommuner

Vi har siden 2005 arbejdet med lokalt netværk, fiber-netværk samt FTTX-løsninger til Region Midtjylland og Region Nordjylland, samt Hjørring-, Aalborg-, Viborg- og Mariager Fjord kommune. Her har det især været datasikkerhed, effektivitet og driftssikkerhed, der har været i fokus.

Infrastruktur og netværksløsninger til kontor- og produktionsvirksomheder

FiberMANs team har i over 12 år specialiseret sig i netværksløsninger til proces-, CTS-, SRO- og maskinanlæg i produktionsvirksomheder. I Norden har vi etableret datainstallationer/netværk til kontormiljøer, logistikcentre samt adskillige installationer i SRO-anlæg.

Effektiv infrastruktur og netværk til teleselskaber og datacentre

FiberMAN har etableret netværk for de største teleselskaber over hele Danmark, samt etableret infrastruktur i flere store datacentre i Jylland. 

PDS- og fibernetværk til vindmølleparker i Europa

Når der skal laves driftssikre netværksløsninger til Offshore-industrien, kan du trygt vælge FiberMAN som din samarbejdspartner. Vi har leveret netværksløsninger på OSS-platforme samt værfter i Danmark, Tyskland, Norge, Belgien og England.

Netværk og infrastruktur til tunnel- og vejanlæg i hele Norden

Siden 2005 har vi udarbejdet netværk til tunnel- og vejanlæg i Danmark, Norge og Sverige. Til løsninger i Norden har vi bred erfaring med både tunnelopgradering, tunnelrenovering og nybyg/etablering af netværksløsninger. Her har vi udarbejdet kundespecifikke stamnett- og subnett fiberløsninger til Regioner og Kommuner.

FiberMAN hjælper med rådgivning og overblik. Herefter vælger vi i samråd med jer den bedste netværksløsning. FiberMAN er din kompetente sparringspartner til netværksløsninger.

Vi opererer globalt

Kontakt FiberMAN

FiberMAN udfører altid løsningerne ud fra kundens konkrete behov – til aftalt tid og aftalt pris. Så kontakt os gerne, vi er klar til at tage en snak om dit projekt indenfor fibernet, PDS-løsninger og infrastruktur.

Peter Møller

CEO
Tel: +45 2080 7432
E-Mail: peter@fiberman.dk

Skriv til os