Privatlivspolitik

Det er FiberMANs målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Denne politik beskriver, hvordan FiberMAN håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles i forbindelse med udsendelse af mail, udførelse af arbejde, fakturering  m.v.

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Hvordan indsamler FiberMAN personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv direkte giver os, kan vi indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder:

• Ved brug af cookies på vores hjemmeside. (Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer eller smartphone, når du besøger en hjemmeside. Cookies er ikke ulovlige men kan forbedre din brugeroplevelse. En cookie indeholder ikke virus og er ikke et program. For de fleste hjemmesider – inklusiv vores – er cookies nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt).

• Ved at du selv afgiver oplysninger, ved eksempelvis at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden.

• Ved at du bruger sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med FiberMANs tjenester, markedsførings heraf eller kommunikation med FiberMAN.

I den forbindelse kan FiberMAN blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

• Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mailadresse).

• IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser.

• Online aktiviteter på hjemmesiden.

• Dine henvendelser, svar på spørgeskemaer eller andre formularer, og anden kommunikation med FiberMAN.

• Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn.

FiberMAN behandler ikke følsomme oplysninger om dig. 

Hvad bruger vi personoplysningerne til?

FiberMAN bruger oplysningerne til at kunne levere den bestilte ydelser til dig

Hvad er retsgrundlaget for at FiberMAN behandler dine personoplysningerne?

Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser over for dig, samt at levere den information du efterspørger.

Hvem videregiver FiberMAN personoplysninger til?

De personoplysninger du afgiver til os anvendes kun af FiberMAN eller udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere en af dig bestilt ydelse. Vi videregiver kun personlige data til andre i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til formålet eller den gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

• Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig
• Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles
• Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen
• Ret til at få slettet data
• Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles og videregives
• Ret til at kunne få udleveret dine data
• Ret til at klage til Datatilsynet

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med FiberMAN A/S

FiberMAN A/S (CVR-nr. 2870 7657 ), Tarmvej 3, 9220 Aalborg Ø, Cecilie Burkal er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger.

Vi opererer globalt

Kontakt FiberMAN

FiberMAN udfører altid løsningerne ud fra kundens konkrete behov – til aftalt tid og aftalt pris. Så kontakt os gerne, vi er klar til at tage en snak om dit projekt indenfor fibernet, PDS-løsninger og infrastruktur.

Peter Møller

Skriv til os