fbpx

Om os

Siden 2005 har FiberMAN specialiseret sig i netværksløsninger til ind- og udland. Firmaet blev stiftet af Peter Møller, Rasmus Stetter og Torben Hold, der efter mange år i branchen, gik sammen for at udnytte deres ekspertise med netværksinstallationer. FiberMAN ejes i dag af Peter Møller og Rasmus Stetter 

Netværksløsninger med kunden i fokus - hver gang

FiberMAN er stiftet med henblik på at løfte serviceniveauet og udvikle løsninger, som tilgodeser kunderne på bedste vis. Det gør vi ved at kombinere know-how, kompetencegrundlag og mange års erfaring fra opgaver i ind- og udland.

FiberMAN leverer driftssikre fiber- og PDS-løsninger

Vi udfører totalentrepriser af komplette netværksløsninger, herunder både fibernet, PDS-løsninger og tilhørende el-installationer. FiberMAN har stor erfaring med branchespecifikke løsninger til tunnel- og vejanlæg, kontor og produktionsvirksomheder, teleselskaber og datacentre, regioner og kommuner, offshore industri samt som el-installatørens sparringspartner.

Et stærkt team med den nødvendige know-how

Hos FiberMAN prioriterer vi vores teams sikkerhed og efteruddannelse højt. Vi arbejder målrettet og intensivt med sikkerhedskultur og har på den måde opnået ”Zero injury culture”.

Herudover har alle medarbejdere gennemgået førstehjælpskursus, hvis uheldet skulle være ude. Vi arbejder altid på at blive dygtigere og lære de nyeste teknologier via kurser og certificeringer inden for netværksløsninger. Så vi altid er klar til at levere den bedste løsning til aftalt tid og pris.

Et stærkt team med den nødvendige know-how

FiberMANs ansatte er bosat lokalt i Midt- og Nordjylland, men opererer i hele Danmark, og rejser desuden rundt på forskellige installationer i hele verden. I FiberMAN vægter vi sikkerhed frem for alt, så vi kan skabe den bedste løsning med høj driftssikkerhed og optimal performance.

Vi skræddersyr jeres netværksløsning med de komponenter og teknologier, der er mest optimale til jeres opgave, uanset om det er en fiber- og/eller PDS løsning.

FiberMAN udfører både multimode fiberløsninger med OM1, OM2, OM3, OM4, singlemode fibernet med OS1 og OS2 samt PDS-netværk med cat 5e, cat 6, cat 6A, cat 7 og cat 8.

FiberMAN leverer til aftalt tid og pris

FiberMANs fundamentale målsætning er, at løsningerne altid udføres ud fra kundens konkrete behov, til aftalt tid og aftalt pris. Vi holder, hvad vi lover og vores veluddannede team er din sikkerhed for den bedste løsning – hver gang.

Vi opererer globalt

Kontakt FiberMAN

FiberMAN udfører altid løsningerne ud fra kundens konkrete behov – til aftalt tid og aftalt pris. Så kontakt os gerne, vi er klar til at tage en snak om dit projekt indenfor fibernet, PDS-løsninger og infrastruktur.

Peter Møller

CEO
Tel: +45 2080 7432
E-Mail: peter@fiberman.dk

Skriv til os