fbpx

Health Quality Safety Environment

HQSE

Hos FiberMAN er det vigtigt, at vi overholder de gældende krav og standarder, der forventes indenfor vores branche. Vi arbejder efter at være brancheførende, og udvikle nye normer og tilgange til netværksløsninger.

FiberMAN blev stiftet for at løfte serviceniveauet og udvikle løsninger, som tilgodeser kunderne på bedste vis. Det gør vi bl.a. ved at arbejde intensivt med sikkerhed, kvalitetssikring, arbejdsmiljø samt miljø. Herigennem fokuserer vi i høj grad på selvstyring og udvikling hos vores medarbejdere. Det skaber udvikling, trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Kvalitetssikring af netværksløsninger

FiberMAN arbejder seriøst med kvalitet og kvalitetssikring. Det medfører at alt vores arbejde er dokumenteret, og overholder de gældende kvalitetsnormer og politikker. Vi arbejder også med vores kvalitetsledelsessystem, hvor der er opstillet procedurer, standarder og retningslinjer for kvalitetssikring.

Vi overvåger, tester og forbedrer løbende vores teknikker, så de altid er af bedst mulig standard. 

FiberMAN sætter sikkerhed først

I FiberMAN arbejder vi ud fra vores sikkerhedskultur – vi vægter sikkerhed frem for alt. Vores arbejde er altid udført efter de højeste sikkerhedsstandarder. Vi overholder gældende regler og standarder, for at sikre de bedste og mest optimale løsninger. 

Vores team bliver løbende videreuddannet med kurser og certificeringer, så vi altid er din veluddannede samarbejdspartner. Alle medarbejdere har været gennem førstehjælpskursus, og arbejder efter de korrekte sikkerhedsmæssige forhold, så der er minimal risiko for uheld og fejl. 

Et godt arbejdsmiljø sikrer glade medarbejdere og godt arbejde

Hos FiberMAN skal vores medarbejdere have et sundt og funktionelt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk. Derfor har vi gældende procedure for arbejdsstillinger, sikkerhedsudstyr og psykisk påvirkning. Der er opstillet procedurer for registrering af hændelser, og vi måler løbende vores medarbejderes trivsel og handler på resultaterne. 

Med et godt arbejdsmiljø øges effektiviteten og sygefraværet nedsættes. 

Omkostningseffektive og miljørigtige netværksløsninger

FiberMAN arbejder med et stort miljøhensyn, når vi udarbejder fiber- og PDS-løsninger. Det sker bl.a. gennem miljørigtig affaldshåndtering, løbende overvågning og forbedring af miljøpolitik samt levering af omkostningseffektive løsninger.

Vigtigst af alt, skal vi være glade for at gå på arbejde, så vi kan levere high performance løsninger til aftalt pris og tid – hver gang.

 
Vi opererer globalt

Kontakt FiberMAN

FiberMAN udfører altid løsningerne ud fra kundens konkrete behov – til aftalt tid og aftalt pris. Så kontakt os gerne, vi er klar til at tage en snak om dit projekt indenfor fibernet, PDS-løsninger og infrastruktur.

Peter Møller

CEO
Tel: +45 2080 7432
E-Mail: peter@fiberman.dk

Skriv til os