fbpx

Kompetencer

Effektive fiberløsninger med høj driftsikkerhed

Med en fibernet-løsning sikres virksomheden en optimal netværksløsning, når data skal transmitteres med høj hastighed. Fibernet har adskillige fordele, der gør det til markedets mest effektive produkt til netværkskabling. Med en fiberløsning, er I sikret en fremtidssikret økonomisk rentabel løsning, med høj hastighed, båndbredde og høj driftssikkerhed.  

FiberMAN etablerer infrastruktur og netværk med en PDS-løsning

En kobbernet-løsning fra FiberMAN er det rigtige valg, for en funktionel og rentabel netværksløsning til det lokale netværk (LAN). Det er en økonomisk løsning, der ikke kræver datakonvertering fra eksisterende netkort.

FiberMAN klarer projektering, etablering, test, dokumentation og fejlfinding

I projekteringsfasen fastsættes opgaven med udgangspunkt i kundens behov og krav. I fasen rådgiver vi i materialevalg og komponenter, der vil skabe den bedste løsning.

Når kravspecifikationen og projekteringsfasen er gennemført, startes etablering, installation og montering af den valgte netværksløsning. FiberMAN monterer alt fra store avancerede netværksløsninger på nye installationer til mindre udvidelser på både nye og eksisterende netværk.

Efter etableringen af netværket, anbefaler FiberMAN test og dokumentation heraf. Vi har altid det nyeste måleudstyr, som opdateres og kalibreres jævnligt. FiberMAN tilbyder også test og dokumentation af allerede etablerede netværk. På den måde, kan eventuelle opståede dæmpninger, beskidte konnektorer eller generelle mangler, som vil medføre “pakke”-tab i datastrømmen, spores og udbedres.

Professionelle netværksløsninger til privat og erhverv

Opgaverne klarer FiberMANs team af kompetente medarbejdere, der har op til 15 års specialiseret erfaring inden for montering af netværksløsninger. Vores medarbejdere er altid opdaterede med den nyeste viden inden for netværksløsninger, og deltager jævnligt i relevante kurser og seminarer.

Fejlfinding og reparation af fiberkabler og kobbernet

FiberMAN forestår enhver fejlfinding på netværkskabler. Vi anvender det seneste måleudstyr inden for fejlfinding og sporer fejl i kabler på både indendørs, nedgravede og udendørs netværk. Ved hjælp af blandt andet et OTDR-måleinstrument findes fejlen inden for få meters nøjagtighed og udbedres i de fleste tilfælde på stedet.

Vi er eksperter i reparationer af fibernet, og udfører reparation af fiberkabel,  reparation af graveskader, reparation af defekt fiber samt fejlretning heraf. 

Med FiberMAN døgnservice er I sikret 24/7/365

Uden netværk går virksomheden i stå, derfor tilbyder FiberMAN døgnservice på fiber- og PDS-løsninger. Vores serviceaftale inkluderer påbegyndt fejlfinding og reparation inden for 3 timer – 24 timer i døgnet – alle årets dage.

Vores dygtige fiber-team rykker hurtigt ud, og reparerer overgravet fiber, beskadiget fiber samt ødelagte fiberkabler, så nedetiden kan holdes på et minimum.

FiberMAN rådgiver inden for netværksløsninger

Netværksprojekter kan eskalere, og udvikle sig til komplekse installationer med specifikke behov. I sådanne tilfælde kræves et specialiseret overblik, der sikrer en optimal løsning.

FiberMAN er en kompetent partner til projekter inden for netværkskabling, der kræver specialiseret rådgivning. Vi yder rådgivning som en naturlig del af vores løsninger, men tilbyder også rådgivning som enkeltydelse.

Vi opererer globalt

Kontakt FiberMAN

FiberMAN udfører altid løsningerne ud fra kundens konkrete behov – til aftalt tid og aftalt pris. Så kontakt os gerne, vi er klar til at tage en snak om dit projekt indenfor fibernet, PDS-løsninger og infrastruktur.

Peter Møller

CEO
Tel: +45 2080 7432
E-Mail: peter@fiberman.dk

Skriv til os