Teleselskaber & Datacentre

FiberMAN specialiserer sig i netværksløsninger, og har siden 2005 udviklet effektiv infrastruktur og netværk til datacentre og teleselskaber. Vores dygtige team har den nødvendige know-how og erfaring, til at lave de bedste løsninger med jeres behov og ønsker i centrum.

FiberMAN etablerer og udbygger bl.a. backbone-netværk, udfører opsætning af føringsveje, racks, splidsning samt OLT- og OTDR-måling, for at opnå den bedst mulige infrastruktur.

FiberMAN hjælper med:

• Totalløsninger i infrastruktur
• Installation af fibernetværk
• Installation af optil 10G PDS-løsning 
• Etablering af LAN/MAN PDS eller fiberløsning  

Ved at etablere en effektiv infrastruktur, sikres de bedste forhold

Vi sørger for at netværkskabling, sikkerhed og performance er i orden. Sikkerheden kommer i første række, og alle vores netværksløsninger til datacentre udformes med fokus på produktivitet og sikkerhed. FiberMAN overholder selvfølgelig alle gældende standarder og lovkrav, når der etableres infrastruktur og netværk.

Vi sikrer optimalt fibernetværk til teleselskaber og datacentre

FiberMAN leverer lynhurtige og effektive fiberløsninger til teleselskaber og datacentre. Hver løsning er unik, og vores kompetente fiberteam finder den bedste løsning, der opfylder jeres krav og specifikationer til aftalt tid og pris. FiberMAN har udført fibernetværk, for de førende og største teleselskaber i Danmark. 

FiberMAN skaber effektiv og sikker infrastruktur til datacentre

Gennem flere år har vi lavet netværksløsninger til større datacentre i Danmark. Det har givet os den nødvendige know-how, til at finde de helt rigtige komponenter og delløsninger, når vi udvikler skræddersyede infrastrukturløsninger.

Ved at kunne skræddersy løsningen og udvælge de bedste komponenter, kan vi lave en optimal løsning, der opfylder jeres specifikke behov. FiberMAN er din erfarne samarbejdspartner, der løfter opgaven til UG.

FiberMAN giver jer lynhurtigt fibernetværk

Vi arbejder bl.a. med preterminerede fiberkabler, der skaber endnu mere sikkerhed og optimal fiberperformance. Når vi udarbejder fiberløsningerne, bruges MPO- samt MTP-stik, der sikrer høj fiberkvalitet, øget fleksibilitet samt mulighed for højere båndbredde.

FiberMAN leverer singlemode fiberløsninger med OM1, OM2, OM3, OM4 samt multimode fibernet med OS1 og OS2. Alt vores udstyr og komponenter er af høj kvalitet, og det sikrer jer den bedste fiberløsning.

FiberMAN etablerer effektive PDS-løsninger til datacentre

I et datacenter er det helt essentielt at have en effektiv og sikker netværksløsning. FiberMAN klarer opgaven fra projektering, installation, test og igangsættelse. Vi etablerer PDS-løsninger op til 10G. Så I er sikret høj ydeevne og hastighed.

Vi har etableret netværk og infrastruktur i flere store datacentre i Jylland. Gennem vores know-how og erfaring, kan vi lave de mest optimale netværksløsninger, der overholder alle internationale standarder, krav og love. Vi arbejder også med energioptimerede netværksløsninger, hvor vi arbejde med grønnere nedkøling og drift.

FiberMAN serviceaftale - så er du altid i sikre hænder

Vi tilbyder serviceaftaler på alle vores netværksløsninger. På den måde er du altid sikret hurtig og effektiv service, hvis uheldet skulle være ude. Vores kompetente team kommer ud og udbedrer fejlen hurtigst muligt, så du kan komme hurtigt i gang og undgå lang nedetid. 

UPS nødstrømsanlæg sikrer dine data

30% af netværksnedbrud skyldes problemer med strømforsyningen, det kan undgås ved installation af et UPSnødstrømsanlæg. Vi monterer både on- og offline UPS batterianlæg og nødstrømsgeneratorer for høj driftssikkerhed. FiberMAN rådgiver og dimensionerer løsningen, så den modsvarer jeres behov, hvorefter vi monterer og afprøver UPS-løsningen. På den måde er jeres data sikret mod strømnedbrud. 

Fejlfinding, test og reparation af netværkskabler

Vi leverer enhver form for netværkskabling i stort set alle miljøer – også på fiberkabler i drift. Derudover hjælper vi gerne, hvis I skal have udført test af fiber for at sikre optimal performance. Hvis der skulle være fejl eller skader på kablerne, kan vi både rense og/eller udbedre skader på fiberkablerne, og eliminere fejlen effektivt.

Vores dygtige fiber-team rykker hurtigt ud og udfører fejlsøgning på fiberkabel, reparation af defekt fiber samt fejlretning heraf, så nedetiden kan holdes på et minimum. Kontakt FiberMAN for en snak om test og/eller reparation af jeres netværk. 

FiberMAN er din samarbejdspartner til fibernetværk og PDS-løsninger

FiberMAN kan være med i projektet fra start til slut. Vi har kompetencerne til projektering, installation af netværket og klarer også gerne udførsel af den færdige anlægsdokumentation.

Efter projektets afslutning, har I en funktionel netværksløsning, der opfylder jeres behov og ønsker. Løsningen er selvfølgelig gennemtestet og klar til brug. Hos FiberMAN sætter vi sikkerhed højest.